Vattenkrig here i come!

Haha rubriken förklarar nästan allt. Iallafall så är det klassens dag imorrn o vi ville ha vattenkrig o då blev det de.
Lite om dagen då...
Skolan var som vanligt tråkig, okej vi slapp hela svenskan för att vi skulle städa skåp o klassrummet. Tog typ hundraaaaaa år. menmen okej inte hundra år vi skulle slutat typ 14.45 men vi fick sluta 13.00 ungefär. WooHoo! :) Efter skolan stack nåra ner till norrviken o bada, haha ja var en av de som badade, fanni jonas o darja också. Sen gick vi te qben o åt, haha vi utnytjar typ melliset där. men om det blir fisk i skolan äckligt så orkar man inte gå hem om man inte äter nåt, haha.

Dagens FAIL!....
Imorse när ja Fanni o Anna var på väg te bussen så hör vi nåt som låter väldigt bekant...haha bussen åker förbi oss o vi vinkar till de som sitter på, vi går till station men 525:an åker precis när vi är framme, sen går vi till tåget men det åker också.... Sen blev Fanni o ja lite smarta, haha nee skoja bara men vi ser 514 (till stinsen) o bah:
Kom anna vi tar den. Sen går vi från stinsen till skolan. haha Anna va typ stressad hela vägen. :) menmen vi kom iallafall typ en kvart för sent :$

min syrra hade typ avslutningspicnik så ja va där o lyssna när de sjöng o lite så. :) Bild o video kommer kanske imorrn. inget lovat!

Haha ja kommer få leka James Bond me mina mini pistoler imorrn :)


Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hihi James bond^^.

2010-06-10 @ 14:00:20
URL: http://bussilove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
br